Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Even voorstellen:

Emma van der Spek (eigenaar & instructrice) :

Begin 2010 ben ik begonnen met het lesgeven bij Stal Mistral. Ik geef voornamelijk de groepslessen aan ervaren kinderen. Vanaf 2012 zijn wij begonnen met ponyfeestjes organiseren voor jarige kinderen. De combinatie met het restaurant de Pannenkoe is een groot succes, waar wij dan ook erg trots op zijn.

Zelf rijd ik op mijn paard Ultra-Vox, dit is een springpaard van 15 jaar oud en 1,64 hoog. Zijn roepnaam is Hitch. Wij rijden op dit moment vele springwedstrijden in de klasse M. Voor Hitch heb ik veel springwedstrijden (Klasse L - M startgerichtig)  en dressuurwedstrijden (klasse M2) met Mistral gereden.  Ik vind het erg leuk om voor Stal Mistral te werken, we leren veel jonge kinderen die onervaren zijn paardrijden. Het is een gezellige stal, waar iedereen veel plezier heeft!

 

Alice van der Spek (instructrice) 

In 2013 heb ik de KNHS instructeurs vooropleiding afgerond en ben ik in het bezit van het diploma “Aspirant-Instructeur".  In de vooropleiding wordt kennis en vaardigheden aangeleerd wat noodzakelijk is om een goede instructeur te worden.


Dit jaar ben ik begonnen met de juryopleiding B/L. Nadat ik geslaagd was voor het theoriegedeelte ben ik begin maart van start gegaan met het praktijkgedeelte.

Eind juni was het zover en heb ik examen gedaan in Ermelo op het KNHS-centrum.
Ook het praktijkgedeelte heb ik succesvol afgesloten zodat ik mij officieel "jurylid B/L" mag noemen

Mijn paard Tamara is een merrie van 1.69. Zij staat ook bij Stal Mistral. Op dit moment hebben wij genoeg winstpunten behaald in de klasse Z1 en hopen wij van het voorjaar in de klasse Z2 te starten.