Paardrijles 

Ben je op zoek naar een enthousiaste instructrice die je kan helpen bij het trainen van jouw paard, zowel op wedstrijdniveau als op recreatief gebied? Vind je het leuk om te gaan paardrijden, of je kunt al paardrijden maar je hebt geen eigen pony? Dan ben je bij Stal Mistral aan het goede adres!

De paardrijlessen worden gegeven door Emma van der Spek, Bo Blom, Lisa de Jager en Marije Bosman. Bij Stal Mistral krijg je niet alleen rijles maar daar leer je ook een pony verzorgen en opzadelen. Heb jij een eigen pony? Dan is er een mogelijkheid om met eigen vervoer naar ons toe te komen.

Wij geven verschillende soorten les: privéles, 2-groepsles en groepslessen. De lesdagen zijn voor groepslessen door de weeks en privélessen op de zaterdag.

 

 

Interesse gekregen en ben jij tussen de 5 en 10 jaar oud? Vraag een proefles aan om te kijken wat je er van vindt. En wie weet kom je daarna wekelijks bij ons paardrijden!

Op dit moment zitten wij vol en werken wij met een wachtlijst. Uiteraard is het wel mogelijk om een proefles te volgen, je kan je hierna inschrijven voor onze wachtlijst en je opgeven als invaller.