Wie zijn wij?

EMMA VAN DER SPEK (EIGENAAR & INSTRUCTRICE) 

Stilzitten is niet aan haar besteed, aanpakken wel. Runt dan ook Stal Mistral zowel voor- als achter de schermen, is actief in de wedstrijdsport en beleeft aan beide enorm veel plezier. Is in 2010 hobbymatig begonnen met het lesgeven aan kinderen en is in 2012 begonnen van het organiseren van kinderfeestjes, ook wel ponyfeestjes.

Emma geeft voornamelijk de groepslessen aan ervaren kinderen op de maandag en dinsdag. Daarnaast is ze gek op springen met haar paard Hitch. Ze proberen dan ook elke maand wel een wedstrijdje mee te pakken. Heeft de cursus pedagogisch perspectief en lesgeven aan kinderen succesvol afgerond.

Emma zegt: De samenwerkingen met verschillende bedrijven, maakt het extra leuk. Ik ben onder andere heel erg blij dat wij ons hebben aan kunnen sluiten bij Jeugdfonds Sport. (Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor de paardrijlessen). Hoe mooi is het dat wij hieraan bij kunnen dragen? #samenstaanwesterk

 

MARIJE BOSMAN (INSTRUCTRICE & ASSISTENT PONYFEESTJES)

Lief, geduldig en in alle rust leert Marije je de beginselen van paardrijden. Sinds drie jaar werkzaam bij Stal Mistral en geeft voornamelijk privé- en proeflessen. Marije is elke dag te zien bij Stal om naast het lesgeven ook haar eigen pony Shannen te verzorgen. Zij zijn samen zeer actief in het springen en proberen elke maand wel een wedstrijd mee te pakken. Naast de wedstrijden is een heerlijke buitenrit maken in het Bentwoud ook een waar geluksmoment.

Marije zegt: Vrolijke kinderen, werken met pony’s en de countrystijl van de stallen.. dat maakt het plaatje en de sfeer van Stal Mistral compleet!

BO BLOM  (INSTRUCTRICE)

Enthousiast, geduldig en in alle rust leert Bo je paardrijden. Sinds twee jaar werkzaam bij Stal Mistral en geeft voornamelijk privé- en  2-groepslessen op de donderdagmiddag en zaterdagochtend. Bo is daarnaast nog druk met haar andere baan als dierenartsassistente. Daarnaast is ze zelf ook actief in de paardensport met haar eigen paard.

Bo zegt: Met veel enthousiasme leer ik de kinderen de beginselen van het paardrijden. Super leuk om te mogen doen! Zie ik jou binnenkort bij Stal Mistral?  

ILSA  (INSTRUCTRICE)

Ilsa is een echte paardenmeid! Vanaf haar zesde rijd ze al paard en heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is inmiddels afgestudeerd voor haar Orun diploma in de paardensport en past deze ervaring en kennis graag in de lessen toe. Ilsa geeft voornamelijk 2-groepslessen en privélessen op de zaterdagochtend. 

Ilsa zegt: Naast het leren van paardrijden, komt ook de verzorging aan bod bij Stal Mistral. Dit komt niet vaak voor. Het is goed dat we hier ook aandacht aan geven. Ik leer het de kinderen dan ook met veel plezier! 

IRIS  (INSTRUCTRICE)

Ook Iris heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Het liefst is ze heel de dag met de paarden en pony's in de weer. Iris is afgestudeerd voor haar diploma in NHB Deurne en mag zich daarmee gediplomeerd instructrice noemen. Je kunt Iris bij ons op de woensdagmiddag ontmoeten, ze geeft dan voornamelijk de kinderen die in een 2-groepsles rijden les. 

Iris zegt: Met veel geduld leer ik je de basis van paardrijden. Ik let extra goed op je houding en zit en we oefenen op het onder controle houden van je pony. Daarnaast zorg ik voor veel afwisseling in de lessen. Zie ik jou binnenkort bij Stal Mistral? 

ALICE VAN DER SPEK (INSTRUCTRICE)

Een gedreven, harde werker en enthousiast persoon. Heeft een druk bestaan met een gezin van drie kinderen en haar paard Tamara. Heeft in 2013 haar aspirant- instructeur opleiding behaald en heeft succesvol haar cursus “jurylid B/L” afgerond. Heeft met Tamara fanatiek wedstrijden gereden in klasse Z2 dressuur en geniet nu vooral van haar, op recreatief gebied zoals een heerlijke buitenrit in het Bentwoud samen met Marije & Shannen. #geluksmomentjes