Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 142 downloads
9 mei 2015

Emma van der Spek naar de talentendag springen in Rotterdam

Zaterdag heeft Emma van der Spek mee gedaan aan de talentendag (TTC-Zuid-Holland) in Rotterdam.

Zij hebben daar goed gereden en positief commentaar gekregen over het rijden. Het was een bijzondere ervaring om hier aan mee te mogen doen. Totaal mochten er maar 12 combinatie's door naar een vervolg van trainen, die gegeven worden door de KNHS. Helaas zit Emma van der Spek met Hitch hier niet bij. Zij gaan zich nu richten op het kampioenschap die gereden zal worden op 25 juli.

Lees meer »
14 maart 2015

Ponyfeestje 2015

Het 1e ponyfeestje van het jaar is gevierd!

Vandaag is het 1e ponyfeestje gevierd in het nieuwe seizoen. Het seizoen is vorige week geopend. Ondanks het weer was het één groot feest!

Lees meer »

Mooi resultaat voor Dominique

Dominique goed resultaat behaald bij Stal Groenewoude!

Dominique heeft afgelopen zaterdag bij stal Groenewoude met een wedstrijd mee gereden  op een pony van de manege "Spikkel" zij had maar liefst 11 tegenstanders en is op een mooie 4e plaats geëindigd. Gefeliciteerd!

Lees meer »
7 februari 2015
26 januari 2015

Ponyfeestjes seizoen gaat open!

Wil jij al een ponyfeestje reserveren? Dat kan!

Vanaf vandaag 26 januari kunt u een ponyfeestje reserveren voor in het nieuwe seizoen. Vanaf 7 maart beginnen we met het vieren van jou feestje. Bij het kopje ponyfeestje kunt u meer informatie vinden over de ponyfeestjes van Stal Mistral. Bij het kopje agenda kunt u zien of uw datum nog beschikbaar is.

Lees meer »