Home » Nieuws
Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 121 downloads
7 maart 2016
27 februari 2016

Nieuwe aanwinst bij Stal Mistral

Met trots presenteren wij aan u.. Akai!

Zaterdag 27 februari is Akai bij ons op stal gekomen. Het is een echte lieverd, grappige en knappe pony! We hopen veel plezier van Akai te mogen hebben. 

Lara en Fleur, succes met het leasen! 

Lees meer »
23 december 2015

Kerstmarathon

Een zeer geslaagde en gezellige Kerstmarathon gehad bij Stal Mistral

Woensdag 23 december werd er een Kerstmarathon georganiseerd bij Stal Mistral.

Het was een hele drukte want er waren maar liefst 18 kindjes gekomen!  We hebben vele activiteiten rondom de paarden gedaan en gezellig poffertjes  gegeten in de pipowagen! Zeer geslaagde dag, bedankt allemaal! 

Lees meer »
19 november 2015

Sinterklaasfeest bij Stal Mistral

December is weer in zicht
De tijd van kou, gezelligheid
en de boom die is verlicht
Maar eerst komt natuurlijk Sinterklaas!
Hij brengt cadeautjes, marsepein en speculaas
Ook dit jaar is hij weer van de partij
Ben jij/zijn jullie er ook bij?
Op zaterdag 28 november om 15:30 zal het feest zijn.
Het wordt vast een heel gezellig festijn!

Lees meer »
13 november 2015

Stal Mistral is naar de BZT Show geweest

Het was één groot feest!

Op vrijdagmiddag 14:15 was het dan zover; op naar de BZT Show in Hilversum! Stal Mistral was uitgenodigd om een uitzending bij te zitten, wegens gebruik van de ponykar. We hebben eerst bij de repetities mee mogen kijken en daarna begon de uitzending. We hebben erg genoten van deze middag!  Daarna hebben we dankzij WURKS heerlijk gegeten bij de Mac Donalds met z'n alle. Bedankt WURKS! 

Lees meer »
5 november 2015

Stal Mistral gaat naar de BZT Show in Hilversum!!

Vrijdag 13 november gaat Stal Mistral naar de BZT Show in Hilversum!

STAL MISTRAL GAAT NAAR DE BZT SHOW…..                                                                               EN JIJ MAG MEE!

Stal Mistral is uitgenodigd om 13 november met de ponykar te komen naar het televisieprogramma de BZT SHOW in Hilversum!!

Misschien ken jij het programma wel: Een vrolijke spektakelshow voor kinderen vanaf 9 jaar.  De presentatoren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg laten in de BZT Show kleine en grote wensen van kinderen uitkomen. De show is een afwisseling van wensen, spellen tussen de jongens en de meiden en optredens van bekende artiesten. De BZT Show is elke zaterdag om 17:45 uur te zien op Zapp (NPO 3).

Omdat wij onze ponykar aan hun uitlenen, mogen de kinderen van 9 t/m 13 jaar mee om in het  publiek te zitten en te kunnen genieten van de show.  Het zal vrijdag 13 november een speciale uitzending zijn i.v.m. een sinterklaas uitzending. De uitzending wordt op 5 december 17:45 uitgezonden. Lijkt jou het leuk om met Stal Mistral naar de BZT SHOW te gaan? Meld je dan vandaag nog aan! We zullen er een echt feestje van gaan maken!

Hieronder nog even alles op een rijtje:

Wanneer:     13 november om 14:15 verzamelen bij Stal Mistral, rond 20:00uur ’s avonds thuis

Wie:           Kinderen vanaf 9  t/m 13 jaar     Kleding:       Stal Mistral trui / shirt     Kosten:      Gratis

Graag voor 6-11-2015 bij Emma van der Spek aanmelden

Lees meer »
23 oktober 2015

Ponykamp Moerveen

Van woensdag tot en met vrijdag zijn wij mee op ponykamp geweest van de vereniging Moerveen

Heerlijk door de bossen rijden en over de drunse duinvlakte! Het was weer een geslaagd ponykamp!

Lees meer »
26 september 2015

Eerste M wedstrijd gereden door Emma van der Spek

Na de laatste ronde L, is de eerste ronde M gereden!

Zaterdag 26 september hebben Emma en Hitch een wedstrijd gereden in Utrecht bij de Voornruiters. Zij hebben hier hun laatste L rondje gereden met maar liefst 83 tegenstanders, door een foutloze ronde voor te zetten haalde zij een mooie 3e plek! Daarna reden zij een ronde in de klasse M en hadden ze hier 1 balk. Dit was als nog goed voor een 10  plek van de 37 deelnemers. Van harte met deze prestatie Emma!

Lees meer »
5 september 2015

Dominique 1e prijs met Mistral

Mooie plaatsing voor Dominique in de klasse L1 met Mistral

De onderlinge wedstrijd in Moordrecht is goed geslaagd voor Dominique en Mistral. Zij behaalde hier maar liefst 2x de 1e prijs! Super gedaan!

Lees meer »
22 augustus 2015

Een spannend kampioenschap voor Emma van der Spek

Foutloze rondes zorgde voor een 3e plaats op het Zuid-Hollands kampioenschap voor Emma van der Spek met Hitch.

Er was een groot deelnemersveld in de klasse L. Van de 38 startende combinaties wist Jet van't Zelfden in het eerste parcours van parcoursbouwer Richard ten Kate als eerste te eindigen. Het tweede parcours werd gewonnen door Emma van der Spek met Hitch die in het 1e parcour 5e was geworden dit maakte dat Emma in het totaal klassement als derde eindigde. Geert Jan Boer (Wateringen) werd reservekampioen met Elagance SHR door in zijn eerste rit als tweede en in zijn tweede rit als derde te eindigen.

Lees meer »
11 juli 2015

Geslaagde wedstrijd in Bergschenhoek

Vrijdag en zaterdag zijn er wedstrijden gereden door Emma en Lara in Bergschenhoek.

Lara Ottevanger mocht vrijdag starten in een BB parcours met Mistral. Zij reden 2 foutloze parcoursen en hebben hiermee 2 keer een 2e plaats mee behaald, super goed!

Emma van der Spek heeft zaterdag meegreden met Hitch in de klasse L. Zij reden 2 foutloze parcoursen en een hele snelle foutloze barrage waardoor zij een 1e & 2e plek hebben behaald. Ook was er deze dag een 'speciale prijs' te behalen en deze prijs is ook door Emma gewonnen, zij was de beste springruiter van de klasse L deze dag! Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Lees meer »
27 juni 2015

Onderlinge wedstrijd in Moordrecht

Geslaagde en leerzame wedstrijd gehad in Moordrecht

27 Juni was het dan zover, de onderlinge dressuurwedstrijd in Moordrecht. Lara en Dominique op Mistral reden alle 2 keurige dressuur proeven op Mistral. Marije heeft 2 B proefjes op Sieb gereden. Ze hebben alle 3 mooie prijzen behaald, gefelcititeerd meiden!

Lees meer »
13 juni 2015

Geslaagde 2e onderlinge wedstrijd gehad

Mooie resultaten behaald

Gezellige en sportieve dag achter de rug met een aantal lesklanten van Stal Mistral bij de onderlinge wedstrijd van Moerveen. Er zijn verschillende mooie resultaten behaald waar we trots op mogen zijn! Gefeliciteerd meiden met het behalen van jullie prijzen, super gereden!

Lees meer »
6 juni 2015

Stal Mistral

Een mooi bord 'STAL MISTRAL' gesponsord gekregen door M. van der Spek Hoveniers

Een prachtig bord staat er nu aan de Herenweg bij Stal Mistral. Dit bord hebben wij gesponsord gekregen van het bedrijf M. van der Spek Hoveniers. Wij zijn er erg blij mee, bedankt!

M. van der Spek Hoveniers is werkzaam in de regio Zoetermeer.

U kunt bij ons terecht voor onder andere het ontwerp van uw tuin tot het complete onderhoud. Van de aanleg van kinderspeelplaatsen tot de inspectie ervan. Tuinen, complete terreininrichting of buitenruimte, vijvers, bestratingen en rioleringen.

Alle denkbare hoveniersactiviteiten worden u door onze specialisten uit handen genomen.

Grotere groenprojecten zoals ontwerp en aanleg van binnentuinen zijn hier uitstekend op hun plek. Of het compleet renoveren van oude groenvoorzieningen in stadsdelen. Maar ook bodemsaneringen en machineverhuur verzorgen wij.

Men kan voor alle wensen op het gebied van groen en omgeving bij M. van der Spek Hoveniers terecht.

Van een eerste advies tot en met de nazorg. Kijk voor meer informatie op www.mvdspekhoveniers.nl

Lees meer »
30 mei 2015

Succes bij Jumping Berestein

De barrage was zenuwslopend!

Spannend, Emma en Hitch waren met 3 andere foutloos van de 20 deelnemers en mochten daardoor deelnemen aan de barrage. De barrage was zenuwslopend! Ze waren foutloos en hadden een de snelste tijd neergezet waardoor zij een mooie 1e plek behaalde. Op het 2e parcours waren zij ook foutloos en hebben zij een 2e plek behaald.

Lees meer »
16 mei 2015

Succes in Jumping Maassluis

Een mooie 2e plek voor Emma van der Spek

Al vroeg in de ochtend zijn Emma van der Spek en Hitch vertrokken naar Maassluis om daar deel te nemen aan 'Jumping Maassluis'. Zij hadden maar liefst 45 tegenstanders en hebben een mooie 2e plek behaald!

Lees meer »
14 mei 2015

Springwedstrijd op Hemelvaartstdag in Waddinxveen

Mooie resultaten behaald door de zusjes van der Spek

Alice en Emma van der Spek hebben alle 2 deelgenomen aan de springwedstrijd op Hemelvaartsdag in Waddinxveen. Alice heeft een mooie 5e plaats behaald in de klasse B van de 32 deelnemers met haar paard Tamara. Emma van der Spek reed met haar paard Hitch  mee in de klasse L en behaalde een 6e plek van de 26 deelnemers. Gefeliciteerd!

Lees meer »
9 mei 2015

Emma van der Spek naar de talentendag springen in Rotterdam

Zaterdag heeft Emma van der Spek mee gedaan aan de talentendag (TTC-Zuid-Holland) in Rotterdam.

Zij hebben daar goed gereden en positief commentaar gekregen over het rijden. Het was een bijzondere ervaring om hier aan mee te mogen doen. Totaal mochten er maar 12 combinatie's door naar een vervolg van trainen, die gegeven worden door de KNHS. Helaas zit Emma van der Spek met Hitch hier niet bij. Zij gaan zich nu richten op het kampioenschap die gereden zal worden op 25 juli.

Lees meer »