Home » Nieuws
Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 121 downloads
12 februari 2018
1 februari 2018

HTC dag in Ermelo

Het waren 2 foutloze rondjes en hebben zij fijne tips gekregen om mee aan de slag te gaan!

Vandaag was het eerste ijkmoment in Ermelo voor Emma en Hitch. Na een aantal training gehad te hebben in het HTC Team, was vandaag weer een beoordelingsmoment. Het waren 2 foutloze rondjes en hebben zij fijne tips gekregen om mee aan de slag te gaan!

Lees meer »
14 oktober 2017

Geslaagde onderlinge wedstrijd!

De onderlinge dressuur wedstrijd bij rijvereniging Moerveen heeft mooie prijzen opgeleverd!

Martine v/d Spek heeft voor het eerst mee gereden in  de klasse L1 met haar pony Insley. Hiermee behaalde ze een mooie 2e plaats. Ook heeft Martine het beste gereden van de verening over het hele jaar, hierdoor is zij een terechte clubkampioen!

Yvet Bosgieter reed heel netjes haar proefjes en heeft een mooie 2e en 3e plaats behaald met de pony Pepe! Elize Bac en Lot Hertog reden even eens een mooie proef en hebben ook een mooie prijs behaald! Gefeliciteerd allemaal!

Femke en Marije hebben een grappige kür op muziek act gegeven en gingen verkleed als opa en oma. Dit viel bij de jury in de smaak en hebben daarom de wisselbeker van de vereniging gewonnen! Op naar volgend jaar?

Lees meer »
12 oktober 2017

HERFSTACTIE

Kom samen met een vriendin in de herfstvakantie paardrijden en profiteer van de actie!

Kom samen met je vriendin, nichtje, zusje... paardijden bij Stal Mistral en ontvang €2,50 korting op het totale bedrag! Uiteraard gaan we eerst de pony poetsen en opzadelen daarna allebei een stukje paardrijden. Dat is leuk en leerzaam tegelijk!

Er kan een afspraak gemaakt worden door een mailtje te sturen naar  stalmistral@hotmail.nl

Lees meer »
12 september 2017

VOL GEBOEKT

Tot eind september zijn wij vol geboekt en sluit ons seizoen...

 Net te laat met reserveren? Reserveer alvast voor volgend jaar of kom gezellig alvast kennis maken door middel van een proefles!

Lees meer »
4 september 2017
10 juni 2017
5 juni 2017

Een foutloze ronde voor Emma & Hitch in de klasse M!

Maandag 5 juni hebben Emma & Hitch in meegereden met de wedstrijd in Houten..

Zij deden mee in de klasse L & M. 

Beide ronde werden foutloos afgelegd met een mooi resultaat. Een 5e plaats in de klasse L & een 4 plek in de klasse M van de 54 deelnemers. 

Gefeliciteerd!

Lees meer »
27 mei 2017

Hooibalen

Dit jaar maar liefst 150 baaltjes hooi kunnen oogsten van ons eigen land!

Zaterdagavond 27 mei hebben we met elkaar maar liefst 150 baaltjes hooi van ons eigen land kunnen halen en opslaan bij de paardenstal! Goede oogst dit jaar! #bedanktvoorjehulp!

Lees meer »
15 oktober 2016
8 oktober 2016

Geslaagde poetscursus by Stal Mistral

Poetscursus by Stal Mistral groot succes

Zaterdag 15 okotber had Stal Mistral een poetscursus georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. We hadden om echt meer van de verzorging te leren, de hoefsmid en dierenarts uitgenodigd.

We kregen heel de week door een heleboel aanmeldingen waardoor we de kinderen in vier groepen hebben gesplitst. De kinderen kregen na afloop een poetsdiploma mee naar huis. Benieuwd hoe het eruit zag? Bijkijk onze video op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zfHcMbh8m8c

Al met al een zeer geslaagde dag met dank aan Hoefsmederij Flaton & Mobiele paardenpraktijk Voorweg. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en inzet!

Tot de volgende keer!

Lees meer »
2 juli 2016
25 juni 2016

Dominique & Mistral Kringkampioen van Zuid-Holland!

Dominique & Mistral hebben 2 nette proeven gereden op de kirngkampioenschappen van Zuid-Holland in Waddinxveen. Zij hadden de meeste punten en zijn daarom Kringkampioen geworden! Dominique van harte gefeliciteerd met de prestatie, veel succes met het trainen van de Zuid-Hollandse kampioenschappen! 

Lees meer »
11 juni 2016

5 Jarigjubileumfeestje

Gezellige borrel gehad bij Stal Mistral wegens 5 jarig bestaan!

Zaterdag 11 juni was er een gezellig borrel van 16:00 uur t/m 18:00 uur wegens 5 jarig bestaan van Stal Mistral. Het was gezellig druk, ook kon je met de Pannenkoe mascotte op de foto! Wij kijken er met plezier op terug, bedankt.

Lees meer »
7 mei 2016

Succesvolle wedstrijdweek

Op Hemelvaartsdag hebben Emma van der Spek & Hitch en Dominique IJzerman & Mistral wedstrijd gereden in Waddinxveen.

Dominique heeft 2 mooie rondjes gesprongen en hiermee een 1e plek behaald. Ook heeft zij een nette dressuurproef neergezet, ze hadden maar liefst 196,5 punt gekregen van de jury! Ook dit was goed voor een 1 prijs. Zij hebben door deze score ook de overall prijs gewonnen, Dominique van harte gefeliciteerd met deze prestatie! 

Emma  heeft met Hitch 2 rondjes gesprongen in de klasse L. Zij waren 2x foutloos dit was donderdag goed voor een 1e en 3e plek! 

Zaterdagochtend vroeg zijn Emma en Hitch naar Jumping Maassluis geweest en hebben hier eveneens 2 rondes foutloos gereden! Dit was goed voor een 2e en een 7e plek! 

Lees meer »
20 april 2016
2 april 2016

Dominique & Mistral in de prijzen gevallen!

Dominique & Mistral hebben een wedstrijd gereden in Maassluis

 

Zij reden deze dag 2 foutloze rondes en dit was goed voor  2 mooie 2e plekken! Dit betekend dat ze hun eerste 2 winstpunten binnen hebben. Super goed gedaan!

Lees meer »
10 maart 2016

Samenwerking Pannenkoe & Stal Mistral

Een aantal weken geleden zijn wij in contact gekomen met elkaar en hebben wij een leuke actie bedacht!

 

Zo kunnen we de ponyfeestje combineren en kunt u gebruik maken van deze leuke actie! De actie is geldig t/m eind april.  Nieuwsgierig geworden of u datum nog beschikbaar is? Dit kunt u gemakkelijk bekijken bij het kopje 'Agenda' op onze website. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de organisatie.

Lees meer »