Home » Nieuws
Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 10 downloads
3 september 2017
10 juni 2017
5 juni 2017

Een foutloze ronde voor Emma & Hitch in de klasse M!

Maandag 5 juni hebben Emma & Hitch in meegereden met de wedstrijd in Houten..

Zij deden mee in de klasse L & M. 

Beide ronde werden foutloos afgelegd met een mooi resultaat. Een 5e plaats in de klasse L & een 4 plek in de klasse M van de 54 deelnemers. 

Gefeliciteerd!

Lees meer »
27 mei 2017

Hooibalen

Dit jaar maar liefst 150 baaltjes hooi kunnen oogsten van ons eigen land!

Zaterdagavond 27 mei hebben we met elkaar maar liefst 150 baaltjes hooi van ons eigen land kunnen halen en opslaan bij de paardenstal! Goede oogst dit jaar! #bedanktvoorjehulp!

Lees meer »
15 oktober 2016
8 oktober 2016

Geslaagde poetscursus by Stal Mistral

Poetscursus by Stal Mistral groot succes

Zaterdag 15 okotber had Stal Mistral een poetscursus georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. We hadden om echt meer van de verzorging te leren, de hoefsmid en dierenarts uitgenodigd.

We kregen heel de week door een heleboel aanmeldingen waardoor we de kinderen in vier groepen hebben gesplitst. De kinderen kregen na afloop een poetsdiploma mee naar huis. Benieuwd hoe het eruit zag? Bijkijk onze video op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zfHcMbh8m8c

Al met al een zeer geslaagde dag met dank aan Hoefsmederij Flaton & Mobiele paardenpraktijk Voorweg. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en inzet!

Tot de volgende keer!

Lees meer »
2 juli 2016
25 juni 2016

Dominique & Mistral Kringkampioen van Zuid-Holland!

Dominique & Mistral hebben 2 nette proeven gereden op de kirngkampioenschappen van Zuid-Holland in Waddinxveen. Zij hadden de meeste punten en zijn daarom Kringkampioen geworden! Dominique van harte gefeliciteerd met de prestatie, veel succes met het trainen van de Zuid-Hollandse kampioenschappen! 

Lees meer »
11 juni 2016

5 Jarigjubileumfeestje

Gezellige borrel gehad bij Stal Mistral wegens 5 jarig bestaan!

Zaterdag 11 juni was er een gezellig borrel van 16:00 uur t/m 18:00 uur wegens 5 jarig bestaan van Stal Mistral. Het was gezellig druk, ook kon je met de Pannenkoe mascotte op de foto! Wij kijken er met plezier op terug, bedankt.

Lees meer »
7 mei 2016

Succesvolle wedstrijdweek

Op Hemelvaartsdag hebben Emma van der Spek & Hitch en Dominique IJzerman & Mistral wedstrijd gereden in Waddinxveen.

Dominique heeft 2 mooie rondjes gesprongen en hiermee een 1e plek behaald. Ook heeft zij een nette dressuurproef neergezet, ze hadden maar liefst 196,5 punt gekregen van de jury! Ook dit was goed voor een 1 prijs. Zij hebben door deze score ook de overall prijs gewonnen, Dominique van harte gefeliciteerd met deze prestatie! 

Emma  heeft met Hitch 2 rondjes gesprongen in de klasse L. Zij waren 2x foutloos dit was donderdag goed voor een 1e en 3e plek! 

Zaterdagochtend vroeg zijn Emma en Hitch naar Jumping Maassluis geweest en hebben hier eveneens 2 rondes foutloos gereden! Dit was goed voor een 2e en een 7e plek! 

Lees meer »
20 april 2016
2 april 2016

Dominique & Mistral in de prijzen gevallen!

Dominique & Mistral hebben een wedstrijd gereden in Maassluis

 

Zij reden deze dag 2 foutloze rondes en dit was goed voor  2 mooie 2e plekken! Dit betekend dat ze hun eerste 2 winstpunten binnen hebben. Super goed gedaan!

Lees meer »
10 maart 2016

Samenwerking Pannenkoe & Stal Mistral

Een aantal weken geleden zijn wij in contact gekomen met elkaar en hebben wij een leuke actie bedacht!

 

Zo kunnen we de ponyfeestje combineren en kunt u gebruik maken van deze leuke actie! De actie is geldig t/m eind april.  Nieuwsgierig geworden of u datum nog beschikbaar is? Dit kunt u gemakkelijk bekijken bij het kopje 'Agenda' op onze website. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de organisatie.

Lees meer »
7 maart 2016
27 februari 2016

Nieuwe aanwinst bij Stal Mistral

Met trots presenteren wij aan u.. Akai!

Zaterdag 27 februari is Akai bij ons op stal gekomen. Het is een echte lieverd, grappige en knappe pony! We hopen veel plezier van Akai te mogen hebben. 

Lara en Fleur, succes met het leasen! 

Lees meer »
23 december 2015

Kerstmarathon

Een zeer geslaagde en gezellige Kerstmarathon gehad bij Stal Mistral

Woensdag 23 december werd er een Kerstmarathon georganiseerd bij Stal Mistral.

Het was een hele drukte want er waren maar liefst 18 kindjes gekomen!  We hebben vele activiteiten rondom de paarden gedaan en gezellig poffertjes  gegeten in de pipowagen! Zeer geslaagde dag, bedankt allemaal! 

Lees meer »
19 november 2015

Sinterklaasfeest bij Stal Mistral

December is weer in zicht
De tijd van kou, gezelligheid
en de boom die is verlicht
Maar eerst komt natuurlijk Sinterklaas!
Hij brengt cadeautjes, marsepein en speculaas
Ook dit jaar is hij weer van de partij
Ben jij/zijn jullie er ook bij?
Op zaterdag 28 november om 15:30 zal het feest zijn.
Het wordt vast een heel gezellig festijn!

Lees meer »
13 november 2015

Stal Mistral is naar de BZT Show geweest

Het was één groot feest!

Op vrijdagmiddag 14:15 was het dan zover; op naar de BZT Show in Hilversum! Stal Mistral was uitgenodigd om een uitzending bij te zitten, wegens gebruik van de ponykar. We hebben eerst bij de repetities mee mogen kijken en daarna begon de uitzending. We hebben erg genoten van deze middag!  Daarna hebben we dankzij WURKS heerlijk gegeten bij de Mac Donalds met z'n alle. Bedankt WURKS! 

Lees meer »