Coronavirus

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 15:54

CORONAVIRUS / PONYFEESTJES / EVENEMENTEN

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het Coronavirus, heeft ons als Stal Mistral zijnde doen besluiten om de deuren voor de kinderfeestjes en evenementen tot in ieder geval 1 juni 2020 te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd buitenspelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode. Houd onze site of Facebookpagina hiervoor in de gaten. 

CORONAVIRUS / PAARDRIJLES

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sportclubs. Feit is echter dat op dit moment (d.d. maandagmiddag 23 maart 2020) 1 op 1 lessen (‘privélessen’) nog steeds zijn toegestaan (klik hier voor een link naar de website van de Rijksoverheid). Zo mogen personal trainers nog steeds 1 op 1 privé fitness lessen geven. Als we dit doortrekken naar de paardensport, dan constateren we dat privélessen in zijn algemeenheid plaatsvinden in een ruime buitenbak in de open lucht. Het houden van 1,5 meter afstand is dan ook zeer goed te realiseren. Omdat de meeste kinderen het paardrijden toch wel erg missen, willen wij (zolang er geen nieuwe maatregelen komen vanuit het RIVM), privélessen aanbieden. 

Zoals aangegeven gaat het hier alleen om privélessen, kom daarom NIET met meerdere naar de stal. Wil je een les inplannen lees dan eerst de volgende punten door;

- Je mag NIET naar de les komen als je in de risico gebieden bent geweest en/ of verkoudheidsklachten hebt
- Max. 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn
- Voor- en na de les ben je verplicht je handen te wassen (met desinfecterende handzeep)
- Na de les dien je per direct het terrein te verlaten
- De lessen zullen niet via het abonnement worden verrekend, maar dient achteraf overgemaakt te worden. Hierover zal privé een app gestuurd worden.

Uiteraard staat jullie en onze gezondheid voorop, hier zullen we dan ook zorgvuldig mee omgaan.
Mocht je een privéles willen inplannen, verzoek ik je een berichtje te sturen naar 06-11945374. 


«   »