Stal Mistral gaat naar de BZT Show in Hilversum!!

Gepubliceerd op 5 november 2015 om 11:00

Vrijdag 13 november gaat Stal Mistral naar de BZT Show in Hilversum!

STAL MISTRAL GAAT NAAR DE BZT SHOW…..                                                                               EN JIJ MAG MEE!

Stal Mistral is uitgenodigd om 13 november met de ponykar te komen naar het televisieprogramma de BZT SHOW in Hilversum!!

Misschien ken jij het programma wel: Een vrolijke spektakelshow voor kinderen vanaf 9 jaar.  De presentatoren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg laten in de BZT Show kleine en grote wensen van kinderen uitkomen. De show is een afwisseling van wensen, spellen tussen de jongens en de meiden en optredens van bekende artiesten. De BZT Show is elke zaterdag om 17:45 uur te zien op Zapp (NPO 3).

Omdat wij onze ponykar aan hun uitlenen, mogen de kinderen van 9 t/m 13 jaar mee om in het  publiek te zitten en te kunnen genieten van de show.  Het zal vrijdag 13 november een speciale uitzending zijn i.v.m. een sinterklaas uitzending. De uitzending wordt op 5 december 17:45 uitgezonden. Lijkt jou het leuk om met Stal Mistral naar de BZT SHOW te gaan? Meld je dan vandaag nog aan! We zullen er een echt feestje van gaan maken!

Hieronder nog even alles op een rijtje:

Wanneer:     13 november om 14:15 verzamelen bij Stal Mistral, rond 20:00uur ’s avonds thuis

Wie:           Kinderen vanaf 9  t/m 13 jaar     Kleding:       Stal Mistral trui / shirt     Kosten:      Gratis

Graag voor 6-11-2015 bij Emma van der Spek aanmelden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.