Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 240 downloads
7 februari 2023
2 januari 2023

Stal Mistral stopt in 2023

Stal Mistral stopt in 2023 

Eind vorig jaar hebben wij, met pijn in ons hart, het besluit genomen om april 2023 te stoppen met Stal Mistral. Wij zullen tot eind april paardrijlessen geven via het abonnement en op de manier waarop je van ons gewend bent. Helaas zullen hierna onze deuren sluiten en zullen wij weer na ruim 12,5 jaar een privéstal worden. We willen iedereen bedanken voor de support, de gezelligheid, de inzet en je komst van de afgelopen jaren. We gaan er nog vier leuke maanden van maken! Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de organisatie.

Lees meer »
2 november 2022

Welkom Iris!

Vanaf woensdag 2 november, mogen wij Iris Weekers in ons team verwelkomen. Iris zal voornamelijk de 2-groesplessen op de woensdagmiddagen verzorgen. Welkom, Iris!

Lees meer »
9 juli 2022

Ponykamp 2022

Ponykamp Stal Mistral!✨ | Vrijdag 8 juli hebben we een ponykamp georganiseerd. Wat was het één groot feest! Bedankt voor jullie komst!

Lees meer »
18 juni 2022

12,5 jaar Stal Mistral

12,5 jaar Stal Mistral!✨ | Vorige week zaterdag was het feest! De tijd is voorbij gevlogen. We kijken terug op een hele mooie tijd waar veel in is gebeurt. We hebben mooie samenwerkingen mogen opzetten, leuke activiteiten mogen organiseren en week in, week uit met veel passie en plezier paardrijlessen mogen geven. Een shout out naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt πŸ‘πŸΌπŸ’™! 

Lees meer »
1 juni 2022

Brains 2022

Brains 2022 πŸ₯³ | Het was vandaag een gezellige en drukke middag bij Stal. Pony & Painting stond op het programmaπŸ΄πŸŒˆπŸ–Œ. Maar liefst 70 kinderen zijn langsgekomen, wat een feest! Bedankt voor jullie komst en enthousiasme!πŸ–πŸ€©πŸ₯³

Lees meer »
8 april 2022

Ridderfeest

Ridderfeest bij Stal Mistral! βš”οΈ
Vanochtend hebben we groep 1,2 & 3 van de school uit Benthuizen mogen verwelkomen. We hadden een leuk programma met verschillende spelletjes en knutselwerkjes in het thema van het feest. Zien de ridders en prinsessen er niet prachtig uit? πŸ₯°πŸ’–βš”οΈ

Lees meer »
4 april 2022

Ponykamp 2022

 

Yes! Ook dit jaar organiseren wij een ponykamp voor alle Stal Mistral leden. We hebben weer een spetterend programma in elkaar gezet, het zullen twee gezellige dagen rondom en met de pony's zijn. Zien wij jou 8 & 9 juli? 

Geef je snel op, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Opgeven kan vanaf 4 april 19.00 uur via deze link: Ponykamp 2022.

 

Update: PONYKAMP ZIT VOL, het is alleen nog mogelijk om je in te schrijven voor onze wachtlijst. 

Lees meer »
14 februari 2022
30 december 2021
2 oktober 2021
31 juli 2021

Ponykamp 2021

16 & 17Juli | Vorige week hebben we een super leuk ponykamp georganiseerd voor maar liefst 35 kinderen. Wat was het een leuke en enthousiaste groep! πŸ₯³We hebben ontzettend veel kunnen doen.. spelactiviteiten met de pony's, zwemmen, gezellig met elkaar gegeten bij de Mac Donalds, de bonte avond, kampvuur met marshmallows en natuurlijk logeren bij je lievelingspony!πŸ™Œ πŸ’–#paardenmeisjes #ikenmijnpony #plusmoerkapelle #macdonalds #totvolgendjaar #ponykamp #zomer2021

Lees meer »
3 juni 2021

Brains 2021🀩

Brains 2021🀩 | Gistermiddag stond paard&painting vanuit Brains op het programma. We hadden enorm veel aanmeldingen ontvangen en in totaal 50 kinderen mogen verwelkomen! Het was een hele gezellige middag met een enthousiaste groep! Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar?πŸ™Œ

Lees meer »

Wij zitten vol!

Wij zijn zowel met de proeflessen, paardrijlessen en de ponyfeestjes vol geboekt tot aan de zomervakantie. Hopelijk zien we jullie na de zomervakantie voor een kennismaking of je verjaardagsfeestje! Informatie opvragen of een datum reserveren? Neem contact op per e-mail: stalmistral@hotmail.nl, dan zullen we je alle informatie toesturen. 

Lees meer »
19 april 2021
5 maart 2021

Feestjes seizoen geopend

Zin in een feestje? Wij wel! We kunnen gelukkig vanaf zaterdag 13 maart het ponyfeestjes seizoen openen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de organisatie. 

COVID-19 en feestjes?
Wij mogen kinderfeestjes geven, zolang de basisscholen open zijn. Dit komt omdat alle activiteiten buiten zijn en de kinderen een leeftijd hebben onder de 12 jaar. Wel moeten de ouders / verzorgers en/of kinderen met klachten thuis blijven. Een feestje vieren i.c.m. de Pannenkoe is alleen mogelijk wanneer de horeca weer open mag. Wél is het mogelijk het restaurant erbij te reserveren. 

 

Lees meer »
7 februari 2021

Sneeuwpret!

Wij genieten volop van de sneeuw! Jullie ook? ⛄️πŸ₯Ά Rakker loopt dit keer niet voor de kar maar voor de slee πŸ›·πŸ™ˆπŸ˜Š

Lees meer »
1 januari 2021

Jaarverslag 2020

Wat was 2020 een uitzonderlijk jaar, ook voor Stal Mistral. Een jaar zonder wedstrijden, minder ponyfeestjes en geen evenementen. Gelukkig kunnen we toch nog terug blikken op een aantal hele leuke herinneringen van 2020. Je leest het in het jaarverslag in de bijlage. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een sportief 2021 toe!πŸ‡πŸΎ

Lees meer »