Home » Nieuws
Jaarverslag Stal Mistral 2021
PDF – 962,4 KB 85 downloads
4 april 2022

Ponykamp 2022

 

Yes! Ook dit jaar organiseren wij een ponykamp voor alle Stal Mistral leden. We hebben weer een spetterend programma in elkaar gezet, het zullen twee gezellige dagen rondom en met de pony's zijn. Zien wij jou 8 & 9 juli? 

Geef je snel op, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Opgeven kan vanaf 4 april 19.00 uur via deze link: Ponykamp 2022.

 

Update: PONYKAMP ZIT VOL, het is alleen nog mogelijk om je in te schrijven voor onze wachtlijst. 

Lees meer »
14 februari 2022
30 december 2021
2 oktober 2021
31 juli 2021

Ponykamp 2021

16 & 17Juli | Vorige week hebben we een super leuk ponykamp georganiseerd voor maar liefst 35 kinderen. Wat was het een leuke en enthousiaste groep! 🥳We hebben ontzettend veel kunnen doen.. spelactiviteiten met de pony's, zwemmen, gezellig met elkaar gegeten bij de Mac Donalds, de bonte avond, kampvuur met marshmallows en natuurlijk logeren bij je lievelingspony!🙌 💖#paardenmeisjes #ikenmijnpony #plusmoerkapelle #macdonalds #totvolgendjaar #ponykamp #zomer2021

Lees meer »
3 juni 2021

Wij zitten vol!

Wij zijn zowel met de proeflessen, paardrijlessen en de ponyfeestjes vol geboekt tot aan de zomervakantie. Hopelijk zien we jullie na de zomervakantie voor een kennismaking of je verjaardagsfeestje! Informatie opvragen of een datum reserveren? Neem contact op per e-mail: stalmistral@hotmail.nl, dan zullen we je alle informatie toesturen. 

Lees meer »

Brains 2021🤩

Brains 2021🤩 | Gistermiddag stond paard&painting vanuit Brains op het programma. We hadden enorm veel aanmeldingen ontvangen en in totaal 50 kinderen mogen verwelkomen! Het was een hele gezellige middag met een enthousiaste groep! Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar?🙌

Lees meer »
19 april 2021
5 maart 2021

Feestjes seizoen geopend

Zin in een feestje? Wij wel! We kunnen gelukkig vanaf zaterdag 13 maart het ponyfeestjes seizoen openen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de organisatie. 

COVID-19 en feestjes?
Wij mogen kinderfeestjes geven, zolang de basisscholen open zijn. Dit komt omdat alle activiteiten buiten zijn en de kinderen een leeftijd hebben onder de 12 jaar. Wel moeten de ouders / verzorgers en/of kinderen met klachten thuis blijven. Een feestje vieren i.c.m. de Pannenkoe is alleen mogelijk wanneer de horeca weer open mag. Wél is het mogelijk het restaurant erbij te reserveren. 

 

Lees meer »
7 februari 2021

Sneeuwpret!

Wij genieten volop van de sneeuw! Jullie ook? ⛄️🥶 Rakker loopt dit keer niet voor de kar maar voor de slee 🛷🙈😊

Lees meer »
1 januari 2021

Jaarverslag 2020

Wat was 2020 een uitzonderlijk jaar, ook voor Stal Mistral. Een jaar zonder wedstrijden, minder ponyfeestjes en geen evenementen. Gelukkig kunnen we toch nog terug blikken op een aantal hele leuke herinneringen van 2020. Je leest het in het jaarverslag in de bijlage. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een sportief 2021 toe!🏇🍾

Lees meer »
10 oktober 2020

Brains 2020

Brains 2020 🤩 | Paard & Spel | Stal Mistral heeft afgelopen woensdag een gezellige middag met verschillende Hollandse spelactiviteiten mogen verzorgen voor Brains. Het was een feestje met zo’n grote groep enthousiaste kinderen! Bedankt voor jullie komst!✨🐎

Lees meer »
3 oktober 2020

Ponyfeestjes seizoen afsgesloten

 

Vandaag hebben we het ponyfeestjes seizoen afgesloten met de feestjes van Roos & Sara 🥳 Het was erg regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken! Bedankt voor jullie komst🙌🏼🤩. Vanaf volgend jaar maart zullen wij weer starten met een nieuw seizoen. 

Lees meer »
8 september 2020
22 juli 2020

Aftermovie ponykamp 2020

20 & 21 Juli | Vorige week hebben we een super leuk ponykamp georganiseerd voor maar liefst 20 kinderen. Wat was het een leuke en enthousiaste groep! We hebben ontzettend veel kunnen doen.. spelactiviteiten met de pony's, zwemmen, met elkaar uiteten bij de Pannenkoe, de bonte avond, kampvuur met marshmallows en natuurlijk logeren bij je lievelingspony! We hebben deze mooie herinnering vast gelegd en vinden het delen zeker waard! Kijk hieronder de video.  #totvolgendjaar #ik&mijnpony #lolmetjeknol #paardenmeisjes #plusmoerkapelle #depannenkoe #stalmistral

Lees meer »
24 maart 2020

Coronavirus

CORONAVIRUS / PONYFEESTJES / EVENEMENTEN

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het Coronavirus, heeft ons als Stal Mistral zijnde doen besluiten om de deuren voor de kinderfeestjes en evenementen tot in ieder geval 1 juni 2020 te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd buitenspelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode. Houd onze site of Facebookpagina hiervoor in de gaten. 

CORONAVIRUS / PAARDRIJLES

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sportclubs. Feit is echter dat op dit moment (d.d. maandagmiddag 23 maart 2020) 1 op 1 lessen (‘privélessen’) nog steeds zijn toegestaan (klik hier voor een link naar de website van de Rijksoverheid). Zo mogen personal trainers nog steeds 1 op 1 privé fitness lessen geven. Als we dit doortrekken naar de paardensport, dan constateren we dat privélessen in zijn algemeenheid plaatsvinden in een ruime buitenbak in de open lucht. Het houden van 1,5 meter afstand is dan ook zeer goed te realiseren. Omdat de meeste kinderen het paardrijden toch wel erg missen, willen wij (zolang er geen nieuwe maatregelen komen vanuit het RIVM), privélessen aanbieden. 

Zoals aangegeven gaat het hier alleen om privélessen, kom daarom NIET met meerdere naar de stal. Wil je een les inplannen lees dan eerst de volgende punten door;

- Je mag NIET naar de les komen als je in de risico gebieden bent geweest en/ of verkoudheidsklachten hebt
- Max. 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn
- Voor- en na de les ben je verplicht je handen te wassen (met desinfecterende handzeep)
- Na de les dien je per direct het terrein te verlaten
- De lessen zullen niet via het abonnement worden verrekend, maar dient achteraf overgemaakt te worden. Hierover zal privé een app gestuurd worden.

Uiteraard staat jullie en onze gezondheid voorop, hier zullen we dan ook zorgvuldig mee omgaan.
Mocht je een privéles willen inplannen, verzoek ik je een berichtje te sturen naar 06-11945374. 

Lees meer »
10 maart 2020

Ponyfeestjes seizoen geopend!

Zaterdag 14 maart staat het eerste ponyfeestje van 2020 gepland, dat betekent dat we zijn geopend! Ook je feestje bij ons vieren? Kijk snel bij het kopje "agenda" of er nog een plekje beschikbaar is en neem contact op met de organisatie. 

Lees meer »
2 december 2019

Sinterklaas feest

Vorige week hebben de kinderen een "pietenconcours" kunnen afleggen met de paardrijlessen. Cadeautjes over de daken met het paard naar de schoorsteen brengen, was een hele klus. 

Afgelopen vrijdag hadden we het Sinterklaasfeest! Gezellig onder genot van warme chocomelk en snoepgoed hebben we gezongen en onze laars (welke was gevuld door de Sint & zijn pieten) opgehaald. 

Bedankt voor jullie komst! 

Lees meer »